Főoldal

 

Tisztelt Érdeklődő!

Őszinte örömmel köszöntjük honlapunkon, mely cégünk életében is nagy mérföldkő. Családi vállalkozásból indult kis cégünk mára több részlegből álló vállalattá nőtte ki magát.

Fő tevékenységünk rendezvény eszközök bérbe adása, ezen belül is a sátor bérbe adás.

Professzionális német minőségű alumínium vázszerkezetű rendezvénysátraink a magyar minőségi tanúsítvánnyal (TÜV) is rendelkeznek, a hófehér sátor ponyva harmonikus megjelenést kölcsönöz, melynek tisztaságára különösen ügyelünk.

Kollégáink 10 éves tapasztalattal, megfelelő szaktudással állnak az Önök rendelkezésére, nemcsak a sátor bérlés területén, hanem a rendezvényhez kapcsolódó minden egyéb szolgáltatással.

Sátor építés professzionálisan

 

Tekintse meg rövid videónkat!Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai, az eső, szél, és tűző nap ellen. Vízhatlan sátrainkat bátran ajánljuk esküvőkre, falunapokra, céges rendezvényekre, sörfesztiválokra, zenei fesztiválokra, sport rendezvényekre vagy családi ünnepségekre is. 
 
Sátraink bárhol, bármikor felépíthetőek, befogadó képességük könnyen növelhető. Rögzítésük a talaj és a helyszín adottságaihoz igazodva, az időjárási viszonyoknak megfelelően a lehető legnagyobb biztonsággal történik!
 
Amennyiben rendezvényei bútor igényét nem vásárlással, hanem a költséghatékonyabb kölcsönzéssel szeretné megoldani, természetesen cégünk ebben is a segítségére van.
 Megrendelőinkkel személyes kapcsolat kialakítására törekszünk, a visszajelzéseket pedig különösen fontosnak tartjuk munkánkban, hogy az Önök segítségével a piac igényeihez alkalmazkodva mindig a legjobbat hozhassuk ki Magunkból!
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem bátran keressen minket, kollégáink bármikor állnak szíves rendelkezésére!
 
 
 

 

 

 Szolgáltatásaink közül: sátor bérlés, sátor bérbeadás, sátor kölcsönzés